Er der noget som smager, så er det et måltid lavet med råvare med holdning, vi kalder det fell good food, Vores mad er lokalt, i sæson og så er det lavet af kokke som kan deres håndværk.
Klassisk essens
Røget laks ” Gran Cru” med smørristet croutons
Rødspætte filet i sprød pankorasp med remoulade af egen tilvirkning og citron
Kold fiskeret med dampet skærising, håndpillede rejer, tomat dressing og grønne salater
Vores gode ølandsbrød og rugbrød
Smør fra Åbybro mejeri
Langtidsstegt kalveculotte fra Himmerland med timian
Modnet nakkekam fra Rosenbeck frilandskød med salvie og løg
God sauce
Nye kartofler i persille og citron
Salater med ristede kerner og parmesan
Tærte med porre og Vesterhavsost
Dobbelt chokoladekage med chokoladeis, jordbæris og vaniljeis, marens og hindbærsauce
298.-
Min 25 personer